ΠΑΟΚ

Καμία εξέλιξη στο "καυτό" θέμα των χρεών

Καμία εξέλιξη στο "καυτό" θέμα των χρεών
INTIME SPORTS

Ούτε στο πολυνομοσχέδιο συμπεριλήφθηκε η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές εταιριών και η Κυβέρνηση κάνει λόγο για ξεχωριστό νομοσχέδιο. "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ και περιμένουν την αντίδραση Σαββίδη

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης είναι γνωστή η προσπάθεια που κάνει να δώσει λύση στο πιο σημαντικό πρόβλημα του συλλόγου, που δεν είναι άλλο από τα "παγωμένα" χρέη προς το Δημόσιο.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άνοιξε εδώ και ενάμισι χρόνο δίαυλο επικοινωνίας με την Κυβέρνηση, κάνοντας ξεκάθαρη την πρόταση του να πληρώσει μετρητοίς ένα ποσό κοντά στα 12 εκ. ευρώ για να κλείσει το θέμα. Η Κυβέρνηση παρέπεμπε για λύση στις συζητήσεις που είχε με την Τρόικα αφήνοντας μηνύματα ότι θα υπάρχει η πολυπόθητη τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Καμία τροπολογία για ληξιπρόθεσμες οφειλές εταιριών δεν υπάρχει και το γεγονός αυτό έχει ανεβάσει και πάλι τον εκνευρισμό που ούτως η άλλως υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τις διαδοχικές υποσχέσεις για τη λύση που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν τηρηθεί.

Τώρα υπόσχονται νέο νομοσχέδιο

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι Βουλευτές που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Σαββίδη πριν μερικούς μήνες και υποσχέθηκαν ότι θα δημιουργήσουν μια επιτροπή που θα προωθήσει τη λύση στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ "θορυβήθηκαν" και αυτοί από τη μη τήρηση των υποσχέσεων της Κυβέρνησης και επικοινώνησαν με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών για να μάθουν τι συμβαίνει. Αυτό που τόνιζαν στενοί συνεργάτες του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είναι ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο ξεχωριστό Νομοσχέδιο για τα χρέη ανωνύμων εταιριών προς το Δημόσιο.

Όλοι περιμένουν την αντίδραση του Σαββίδη

Βέβαια, είναι περιττό να αναφέρει κανείς ότι μία ακόμη υπόσχεση για λύση από πλευράς Κυβέρνησης δεν μπορεί να καθησυχάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να δει από κοντά το ντέρμπι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον την αντίδραση του, μετά και τις τελευταίες (μη) εξελίξεις στο θέμα των χρεών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ