ΠΑΟΚ

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Οι επαφές με Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο και η καθησυχαστική στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα της αδειοδότησης του συλλόγου

Περίοδος συμπλήρωσης των φακέλων για την αδειοδότηση της επόμενης περιόδου είναι αυτή που διανύουμε για όλες τις ΠΑΕ και από αυτή τη διαδικασία δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο ΠΑΟΚ.

Στον "ασπρόμαυρο" σύλλογο μένει μόνο να τελειώσει το ζήτημα της υπογραφής των απαραίτητων εγγράφων από τους Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο προκειμένου να μην υπάρχει κανένα θέμα με τον διακανονισμό των χρημάτων που τους οφείλονται.

Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" έχουν "ανοιχτή γραμμή" επικοινωνίας με την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών και αυτό που τονίζουν προς τα έξω είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Λεπτομέρειες για τις συζητήσεις δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο πώς χρονικά, φαίνεται πώς θα κλείσει πρώτα η υπόθεση του Μουσλίμοβιτς και στη συνέχεια θα ακολουθήσει αυτή του Φιλομένο.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι σύντομα ο φάκελος θα κατατεθεί στην Επιτροπή και η διοίκηση της ΠΑΕ θα ρίξει στη συνέχεια όλο το βάρος για να βρει χρήματα που θα την βοηθήσουν να ξεπεράσουν το μεγάλο σκόπελο της UEFA στα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ