ΠΑΟΚ

Καλύτερα ο Αθανασιάδης, "μπήκε" ο Ιτάνζ

Καλύτερα ο Αθανασιάδης, "μπήκε" ο Ιτάνζ
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη αλλά δεν είχε ιδιαίτερες ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη ενώ ο Σαρλ Ιτάνζ επέστρεψε στις προπονήσεις. Ατομικό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Την Παρασκευή θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Ελληνας φορ την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και το θετικό ήταν πως δεν αισθανόταν ιδιαίτερες ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σαρλ Ιτάνζ που την Τετάρτη είχε ενοχλήσεις ψηλά στην αριστερή γάμπα ενώ γυμνάστηκε και πάλι δίχως κανένα πρόβλημα ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (την Τετάρτη είχε πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού), με την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο να κρίνεται από την κατάσταση του ποδιού του στις τελευταίες δύο προπονήσεις πριν το ματς ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Φάνης Τζανδάρης (διάταση στον αριστερό προσαγωγό).

Σε ό,τι αφορά την σημερινή προπόνηση, το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε δουλειά στη φυσική κατάσταση και τελειώματα με συνδυαστικές ασκήσεις για σπριντ, αντοχή στην ταχυδύναμη και σουτ. Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο με εναλλαγή πρέσινγκ και οργανωμένης άμυνας στις επιθέσεις του αντιπάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ