ΠΑΟΚ

Καλλονή αντί Ανόρθωσης

Καλλονή αντί Ανόρθωσης
Λάζαρ

Ακυρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση και στην θέση του προγραμματίστηκε αγώνας κόντρα στην Καλλονή.

Στην λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 10 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας φιλικός αγώνας εναντίον της ΑΕΛ Καλλονής.

Στο φιλικό θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος και μόνο στον χώρο των VIP είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας".

Εξάλλου, η Ανόρθωση γνωστοποίησε τους λόγους για τους οποίους δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έλαβε πρόσκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013, στο γήπεδο της Τούμπας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες και των δύο Σωματείων, στάθηκε αδύνατο να γίνουν οι κατάλληλες ταξιδιωτικές διευθετήσεις για το σύνολο της αποστολής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας , λόγω της τουριστικής περιόδου.

Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την ακύρωση του φιλικού αγώνα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο για την πρόσκληση όσο και την προθυμία που πρώτοι εξεδήλωσαν για κάλυψη όλων των εξόδων της αποστολής μας και της διεξαγωγής του φιλικού αγώνα.

Οι σχέσεις των δύο Σωματείων ήταν και παραμένουν άριστες και σίγουρα στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες διεξαγωγής ανάλογων φιλικών αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ