ΠΑΟΚ

Kαϊσέρι και Κούμπαν "είδαν" Φωτάκη

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Φωτάκης MOTIONTEAM

Ο προπονητής της Kαϊσέρι, Σότα Αρβελάτζε, και σκάουτερ ττης Κούμπαν βρέθηκαν χθες (7/5) στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου

Ενδιαφέρον για τον Γιώργο Φωτάκη δείχνουν τους τελευταίους μήνες διάφοροι σύλλογοι στην Ευρώπη και όχι μόνο (είχαμε αναφέρει παλαιότερα για πρόταση που του είχε γίνει από σύλλογο της Κίνας).

Φαίνεται μάλιστα πως κάποια από αυτούς είναι ιδιαίτερα "ζεστοί" και παρακολουθούν από πολύ κοντά την φετινή πορεία του Μεσσήνιου μέσου. Αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία εκπροσώπων της τουρκικής Καϊσέρισπορ και της ρωσικής Κούμπαν Κράσνονταρ χθες το απόγευμα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στις κερκίδες του γηπέδου του Ατρομήτου βρέθηκαν ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, γνωστός στο ευρύ κοινό για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, Σότα Αρβελάτζε, συνοδευόμενος από μάνατζερ, καθώς και σκάουτερ του ρωσικού συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι και της Καϊσέρι και της Κούμπαν είναι διατεθειμένοι να έρθουν και σε άλλα παιχνίδια να δούνε αγωνιζόμενο τον Φωτάκη και ακόμη περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσία με την Εθνική ομάδα στα τελικά του EURO 2012.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Φωτάκη με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Ιούνιο του 2013 και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε γίνει μία πρώτη συζήτηση για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ