ΠΑΟΚ

Καϊσέδο και Ρόμουλο για ΠΑΟΚ

Καϊσέδο και Ρόμουλο για ΠΑΟΚ

Ο 28χρονος επιθετικός Φελίπε Καϊσέδο και ο 26χρονος μέσος Ρόμουλο προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου σύμφωνα με δημοσιεύματα (VIDEOS).

Η έρευνα για παίκτες που θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ σε τρεις θέσεις (επιθετικός, οκτάρι και εξτρέμ), όπως έχει γράψει το Sport24.gr εδώ και μέρες, έχει αρχίσει και γίνεται εντατικά και καθημερινά προστίθενται νέα ονόματα στη λίστα.

Το ένα είναι του Φελίπε Καϊσέδο της Εσπανιόλ. Ο 28χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ ανήκει στην Εσπανιόλ και είχε προταθεί και το καλοκαίρι, όμως τότε οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας είχαν δηλώσει ότι δεν παραχωρείται, απορρίπτοντας μάλιστα πολύ καλές προτάσεις από ομάδες της Ασίας. Τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport", έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ από τον ατζέντη που έφερε το καλοκαίρι τον Κάνιας στην Τούμπας.

Ο Καϊσέδο που είναι διεθνής με τον Ισημερινό έχει περάσει από την Βασιλεία, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μάλαγα, τη Λεβάντε, τη Λοκομοτίβ Μόσχας και πριν πάει στην Εσπανιόλ το 2014, αγωνίστηκε στην Αλ Τζαζίρα. Φέτος έχει αγωνιστεί σε έξι ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν έχει σκοράρει ακόμη. Το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Προτάθηκε και ο Ρόμουλο

Μία άλλη περίπτωση είναι και ο Βραζιλιάνος Ρόμουλο της Σπαρτάκ Μόσχας. Πρόκειται για 26χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο (μπορεί να παίξει και στη θέση "8"), το συμβόλαιο του οποίου με την ρωσική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σύμφωνα με την "Sportday" η περίπτωσή του μελετάται από τον Λούμπος Μίχελ. Πριν τη Σπαρτάκ Μόσχας αγωνιζόταν στην Βάσκο ντα Γκάμα και πήγε στη Ρωσία με 8 εκατ. ευρώ το 2012. Πάντως, το γεγονός ότι σκοράρει ελάχιστα είναι ένα στοιχείο που δεν ταιτριάζει σσ' αυτό που ψάχνει ο Σλοβάκος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ