ΠΑΟΚ

"Καίγεται" για στόπερ ο ΠΑΟΚ

"Καίγεται" για στόπερ ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού, καθώς μετά την αποχώρηση του Βίτορ ο ΠΑΟΚ έχει κενό στις θέσεις των στόπερ που πρέπει άμεσα να καλυφθεί. Στα υπόψιν Κρέσπο και Σαπουνάρου.

Είναι ξεκάθαρο από τις κινήσεις που γίνονται ότι στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στόχο να διαθέτουν ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ με την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στους αγώνες των προκριματικών του Champions League.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην εύρεση και απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση Βίτορ. Αυτή η επιθυμία έχει μεταφερθεί στους ατζέντηδες ποδοσφαιριστών με τους οποίους συζητά ο Σλοβάκος πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και καθημερινά προστίθενται νέα ονόματα στη λίστα με τους υποψηφίους.

Τα στάνταρ που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου, όμως, είναι ψηλά (γι' αυτό άλλωστε και δεν κράτησαν ενώ μπορούσαν τον Βίτορ). Η αναζήτηση γίνεται πάνω στη λογική “ταχύς και δυναμικός κεντρικός αμυντικός, με τεχνική όμως που να βρίσκεται σε καλά επίπεδα”.

Μία περίπτωση που ερευνήθηκε ήταν αυτή του Βόσνιου Τόνι Σούνιτς, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τις δηλώσεις που έκανε στο Sport24.gr, ωστόσο δεν βρέθηκε η φόρμουλα για να αποκτηθεί δανεικός από τη Στουτγκάρδη.

Τα ονόματα των Κρέσπο και Σαπουνάρου

Στον αθλητικό Τύπο υπάρχουν σήμερα δύο ονόματα κεντρικών αμυντικών. Το ένα-όπως αναφέρει η “Metrosport”-είναι του Χοσέ Άνχλε Κρέσπο, του 29χρονου Ισπανού στόπερ που ανήκει στην Άστον Βίλα (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018) και στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Έχει προταθεί και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με το γραφείο ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί.

Ο Κρέσπο αναδείχθηκε από τα τμήμα υποδομής της Σεβίλλης, έπαιξε και στην πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, ενώ πέρασε ακόμη από: Ρασίνγκ Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα, Κόρδοβα, από εκεί στην Αστον Βίλα και τον περασμένο Γενάρη δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ακόμη, ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι του Κριστιάν Σαπουνάρου-σύμφωνα με την “Arena”. Ο 32χρονος Ρουμάνος αμυντικός πoυ συμμετέχει στο EURO και είναι ελεύθερος. Ο 32χρονος αμυντικός (παίζει στόπερ και δεξί μπακ) άρχισε την καριέρα του στη Νασιονάλ Βουκουρεστίου, πέρασε στη συνέχεια από την Προγκρεσούλ και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου για να καταλήξει στην Πόρτο στην οποία έμεινε τέσσερα χρόνια. Ακολούθησε το πέρασμα από την Σαραγόσα, την Έλτσε και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου πριν καταλήξει στην Παντούρι πέρυσι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ