ΠΑΟΚ

Και ο Τσιστιακόφ ψάχνει για Κάτσε

Και ο Τσιστιακόφ ψάχνει για Κάτσε
INTIME SPORTS

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αναζητά ομάδα για να κοπεί ο γόρδιος δεσμός με τον Αλβανό μέσο.

Ο Έργκους Κάτσε συμμετείχε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Αλβανίας για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φορώντας, μάλιστα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού.Είχε έτσι την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του μπροστά στους σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως ιταλικών.

Η αλήθεια είναι ο 20χρονος μέσος ελπίζει ότι θα συνεχίσει στη γειτονική χώρα την καριέρα του από το Γενάρη και έπειτα, αφού από εκεί εισπράττει μηνύματα ενδιαφέροντος διαφόρων ομάδων.

Ωστόσο, βλέπει και εναλλακτική λύση στην προσπάθεια που κάνει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ να βρει ομάδα για να πουληθεί ο νεαρός Αλβανός.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, προσπαθεί, μέσω των γνωριμιών που έχει, να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων που μπορούν να δώσουν χρήματα που ανταποκρίνονται στην αξία του Κάτσε (πριν λίγο καιρό αυτή υπολογιζόταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ) και να τον αποκτήσουν με μεταγραφή το Γενάρη.

Μία τέτοια προοπτική θα έδινε λύση στο πολύ δύσκολο όσο και ευαίσθητο θέμα που "πονοκεφαλιάζει" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ