ΠΑΟΚ

Και ο Ολυμπιακός ψήφισε Αγγελίδη

Και ο Ολυμπιακός ψήφισε Αγγελίδη

Οι "ερυθρόλευκοι" και οι "πράσινοι" στήριξαν την υποψηφιότητα του προέδρου του ΠΑΟΚ, που θα εκπροσωπεί την Λίγκα στα Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Την υποψηφιότητα του Ιάκωβου Αγγελίδη για την εκπροσώπηση της Λίγκας στα δ.σ της ΕΠΟ στήριξαν στο σημερινό δ.σ της Superleague οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.Αυτό προκαλεί σε πρώτο χρόνο μία κάποια έκπληξη, με δεδομένη την κόντρα (ειδικά των "ερυθρόλευκων" με τον ""Δικέφαλο") σε πολλά σοβαρά ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, όσοι παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα στη Λίγκα, ξέρουν ότι επί της ουσίας δεν σημαίνει κάτι αυτή η κίνηση. Πριν λίγους μήνες, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ στήριξε την υποψηφιότητα Αγραφιώτη-Σιωπήλη για την ηγεσία της Λίγκας, χωρίς όμως να έχουν κοινή γραμμή σε άλλα ζητήματα.

Αυτό φάνηκε και σήμερα με το θέμα του ορισμού της 6ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να επαναρχίσει από αυτή το πρωτάθλημα στις 18-19 Οκτώβρη, ωστόσο, πήγε τελικά εμβόλιμη στις αρχές Δεκέμβρη. "Ο Ολυμπιακός πέρασε τη γραμμή του, καθώς δεν ήθελε ένα ακόμη ντέρμπι κοντά στα ματς με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό" σχολιάζουν χαρακτηριστικά στα γραφεία της Τούμπας.

Αυτοί ΔΕΝ ψήφισαν Αγγελίδη

Αξίζει να αναφέρουμε ποιοι δεν ψήφισαν τον Ιάκωβο Αγγελίδη ως εκπρόσωπο της Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πήρε έντεκα ψήφους από τους προέδρους των ομάδων, ενώ έξι ΠΑΕ δεν στήριξαν την υποψηφιότητα του "Δικέφαλου".

Οι ΠΑΕ Πλατανιάς, Ξάνθη, Βέροια, Καλλονή, Πανθρακικός και Νίκη Βόλου είπαν "όχι", ενώ η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε αποχωρήσει από την διαδικασία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ