ΠΑΟΚ

Και Γερμανοί στη Ριζούπολη για τον Πέλκα!

Και Γερμανοί στη Ριζούπολη για τον Πέλκα!
EUROKINISSI SPORTS

Στον ελληνικό και πορτογαλικό Τύπο αναφέρθηκε η παρουσία ανθρώπου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον αγώνα Απόλλωνα-ΠΑΟΚ για να δει τον Δημήτρη Πέλκα. Yπήρχε, όμως, εκπρόσωπος και συλλόγου της Μπουντεσλίγκα που ενδιαφέρεται "ζεστά" για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Πριν από 1,5 μήνα είχε γίνει η τελευταία αναλυτική συζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Δημήτρη Πέλκα για την επέκταση του συμβολαίου του. Το μήνυμα που είχε σταλεί στον 24χρονο μεσοεπιθετικό και τους εκπροσώπους του ήταν πώς οι τελικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν απευθείας με τον Μάκη Γκαγκάτση και την Μαρία Γκοντσάρεβα, χωρίς τη συμμετοχή του Λούμπος Μίχελ.

Με τον ίδιο τρόπο, άλλωστε, έγιναν οι επαφές και για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, έχει αποκτήσει πολύ καλή σχέση με τους πιο στενούς συνεργάτες του Ιβάν Σαββιδη και αυτή αποτυπώθηκε και στην μεταγραφή του Πορτογάλου από τη Βόλφσμπουργκ.

Κι ενώ εκκρεμεί η τελική διαπραγμάτευση (και για το συμβόλαιο του Ευθύμη Κουλούρη) που θα καθορίσει το ύψος των απολαβών και τη διάρκεια της συνεργασίας, δημοσιοποιήθηκε, από το ίδιο βράδυ, η παρουσία του βοηθού του Ζόρζε Ζέσους στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Ριζούπολη την περασμένη Δευτέρα. Ο Μιγκέλ Κουαρέσμα, εκμεταλλευόμενος την παρουσία της πορτογαλικής ομάδας στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό, παρακολούθησε από κοντά τον Πέλκα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα.

Το Sport24.gr, όμως, συνέλεξε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στο γήπεδο υπήρχε και απεσταλμένος γερμανικού συλλόγου, κάτι φυσικά που γνώριζε ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με συλλόγους της Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, το συγκεκριμένο ενδιαφέρον είναι πολύ πιο "ζωηρό" από αυτό της Σπόρτινγκ (παρακολουθεί την εξέλιξη του Πέλκα από την εποχή που αγωνιζόταν στην Σετούμπαλ).

Το αν εκδηλωθεί τον Ιανουάριο κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει από τώρα. Το σίγουρο είναι ότι τόσο την πλευρά του ΠΑΟΚ όσο και αυτή του παίκτη, απασχολεί το να επέλθει η συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου συνεργασίας τους που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μόλις αυτό συμβεί ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να διαχειρίζεται με τους όρους που ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν την περίπτωση του Γιαννιτσώτη μεσοεπιθετικού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ