ΠΑΟΚ

Ίωση ο Τσιρίλο, η αποστολή για Εθνικό Αστέρα

Ίωση ο Τσιρίλο, η αποστολή για Εθνικό Αστέρα
INTIME SPORTS

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα, την ίωση του Μπρούνο Τσιρίλο, άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης στην Καισαριανή. Ποιοι είναι οι 19 παίκτες της αποστολής.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/12) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής λόγω ίωσης και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις αποκατάστασης και αποθεραπείας για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και ατομικής βελτίωσης για τους υπόλοιπους.

Στους 19 παίκτες που επέλεξε ο Λάσλο Μπόλονι για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή (21/12, 16.00), δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Τσουκαλάς, οι Αρίας, Σπαντάσιο που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και οι τραυματίες Κοντρέρας (βρίσκεται στη Χολή) και Παπάζογλου.

Αναλυτικά τα ονόματα που συγκροτούν την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (20/12) στις 11.00 για την Αθήνα (και θα κάνει χαλάρωμα πιθανότατα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου): Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος,Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Βιεϊρίνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ