ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Το αξίζατε με την ΑΕΚ, το 100% με Καραμπάγκ"

Ίβιτς: "Το αξίζατε με την ΑΕΚ, το 100% με Καραμπάγκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στους παίκτες του για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και το κρίσιμο ματς με την Καραμπάγκ. Στη Θεσσαλονίκη οι Αζέροι.

Το παράδειγμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ χρησιμοποίησε ο Βλάνταν Ίβιτς χθες μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να τονίσει πόσο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης (3/11, 22.05) με την Καραμπάγκ.

"Μπορεί να μην κάνατε τις πολλές ευκαιρίες προηγούμενων αγώνων, όμως αξίζατε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Πριν το ματς έλεγα ότι ίσως αυτό το ντέρμπι είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε και το είδατε στην πράξη", τόνισε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός του "Δικεφάλου" και πρόσθεσε:

“Το ίδιο δύσκολο είναι και το παιχνίδι που έρχεται με την Καραμπάγκ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και θέλω από όλους σας το 100%, να δώσετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας".

Σήμερα, εξάλλου, ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του αγώνα έχοντας πλέον τον Κάμπος νοκ άουτ. Για τη θέση του υπάρχει ο Μυστακίδης, αλλά και ο Περέιρα (η σκέψη για τη χρησιμοποίησή του ως δεξί εξτρέμ ωριμάζει μετά το ματς με τη Λάρισα), ενώ υπάρχει πρόθεση σ' αυτό το ματς να παίξει από την αρχή και ο Μπίσεσβαρ. Επιπλέον, ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Τζαβέλλα που προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες.

Έφτασαν οι Αζέροι

Στο μεταξύ, από χθες το βράδυ έφθασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αζέροι της Καραμπάγκ. Οι οπαδοί τους, μάλιστα σήκωσαν στο πόδι το αεροδρόμιο “Μακεδονία” το βράδυ της Τρίτης. Σχετικό video και φωτογραφία ανέβηκαν στον λογαιριασμό της Καραμπάγκ στο facebook.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ