ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε, στο χέρι μας η νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς ποντάρει στο πάθος και τη θέληση των παικτών του για την πρωτιά και πιστεύει ότι όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το αυριανό (31/5) παiχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς. Στις δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε:


Για την προετοιμασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
" Είναι μεγάλος αγώνας, ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πλέι οφ. Προετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε, όλα είναι στο χέρι μας και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε".

Για τις απουσίες:
"Είναι κάτι που το περιμένεις στο τέλος της περιόδου, θέλω να πω κούραση, τραυματισμοί, τα έχουν όλες οι ομάδες. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι".

Για Κάτσε, Αθανασιάδη:
"Είναι θετικό που επιστρέφουν Σάχοβ και Ουάρντα, από εκεί και πέρα Κάτσε και Αθανασιάδης είχαν πρόβλημα με τη μέση. Κάνουν αποθεραπεία για να είναι έτοιμοι αν γίνεται".

Για το που θα κριθεί το ματς:
"Πάθος και θέληση θα κρίνουν το ματς, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πιστεύω πως εμείς θα έχουμε αυτά τα στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να χαρούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ".

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο:
"Είναι ένα ματς που ο καθένας από μας πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. Η αγάπη που έχουν στην ομάδα είναι φανερό, θέλει προσοχή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ