ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Προβληματίζομαι για δύο θέσεις"

Ίβιτς: "Προβληματίζομαι για δύο θέσεις"

Ο Βλάνταν Ίβιτς χαρακτήρισε τον αγώνα με την Καραμπάγκ ντέρμπι εφάμιλλο με αυτά κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ ο Λέο Μάτος έβαλε ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη.

Βλάνταν Ίβιτς και Λέο Μάτος ανέλυσαν τις σκέψεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε συγκεκριμένα:

Για το τι περιμένει από το αυριανό ματς:
«Περιμένω καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Μπακού. Δουλεύουμε συνέχεια εδώ και μέρες, γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Μπορεί να ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας αυτό που κάναμε στο στο Μπακού. Συμβαίνουν όμως αυτά. Όλες οι ομάδες δεν έχουν συνεχόμενα σταθερή πορεία. Περιμένω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο πιεστικοί και πιο πειθαρχημένοι στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν έχουν επηρεάσει το πλάνο του τα συνεχόμενα ματς και τι γίνεται με Πέλκα, Τζαβέλλα και Τζαλμα: «Ο Τζάλμα έπαθε τράβηγμα στον προσαγωγό μετά από ένα σουτ.. Περιμένουμε να περάσει ένα 24ωρο για να έχουμε απάντηση από το ιατρικό τιμ πόσο καιρό θα είναι έξω. Δεν έχω αμφιβολία ότι το ιατρικό τιμ θα κάνει αυτό που πρέπει για να είναι το γρηγορότερο δυνατό έτοιμος, αφού είναι ένα από τα καλύτερα τιμ που έχουν περάσει από την ομάδα. Ο Πέλκας τώρα μπήκε προπονείται και πιστεύω ότι θα μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος. Ο Τζαβέλλας υπολογίζεται γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το τι διαφορετικό θα μετρήσει τη Καραμπάγκ σε σχέση με το πρώτο ματς:
«Η ομάδα μου είχε θέληση και στο πρώτο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός δύο φάσεων δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Μπορώ να περιμένω κάτι διαφορετικό από τους παίκτες. Εξαρτάται από εμάς. Γνωρίζουν όλοι οι παίκτες τι δεν λειτούργησε, κάναμε ανάλυση, κατάλαβαν και οι παίκτες τι λάθη κάναμε για να μην ξαναγίνουν. Υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια, εννιά βαθμοί συνολικά. Ό,τι κι αν γίνει αύριο υπάρχουν άλλα δυο ματς. Μπορεί με τέσσερις ακόμη βαθμούς να περάσεις και με έξι όχι. Στόχος μας, βέβαια, είναι η νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το αν φοβάται μην χαθεί το πάθος επειδή υπάρχουν συνεχόμενα ματς:
«Όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ να συνεχίσουν. Περάσανε δύο ντέρμπι και στα δύο ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε συνεχόμενα ματς. Σαν ντέρμπι θα είναι και το αυριανό. Μπορεί το όνομα της Καραμπάγκ να μην λέει πολλά γιατί δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο από τη χώρα τους, το ίδιο όμως αισθάνονται και αυτοί για μας. Θέλει καλή διαχείριση, δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, αυτό το γνωρίζουμε. Εχουν ποιότητα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους».

Για το αν θα αλλάξει τον τρόπο ανάπτυξης λόγω της απουσίας του Κάμπος:
«Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, μπορεί όχι. Μπορεί όμως να ήταν καλά και να έμενε στον πάγκο. Υπάρχουν μία, δύο θέσεις που με προβληματίζουν. Ο Κάμπος είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες να βγει στην επίθεση με παίκτη παραπάνω η ομάδα, υπάρχουν όμως και άλλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Λέο Μάτος: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Ο Βραζιλιάνος μπακ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα τόνισε:

Για το αν είναιmustwinτο αυριανό ματς:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, παίζουμε με μία ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής μας. Κλειδί για τη συνέχεια. Αν πάρουμε τη νίκη πάμε στους 7 και τους αφήνουμε 3 βαθμούς πίσω. Αν δεν κερδίσουμε θα μείνουμε πίσω και θα θέλουμε πολλή δουλειά. Συνεπώς θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για το αν άλλαξε η γνώμη του για την Καραπάγκ μετά το ματς στο Αζερμπαϊτζάν:
«Πριν από δυο χρόνια είχα παίξει εναντίον της Καραμπάγκ ως παίκτης της Ντνίπρο. Ξέρω ότι είναι καλή ομάδα. Η άποψή μου μετά και το ματς στο Μπακού είναι ότι τώρα είναι καλύτερη από ότι δύο χρόνια πριν. Μας εντυπωσίασαν σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, ο προπονητής μας μάς έδειξε κάποια πράγματα παραπάνω, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

Για το αν υπάρχει φαβορί πίσω από τη Φιορεντίνα:
«Σαν επίπεδο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς έχουμε παραπάνω πιθανότητες γιατί είχαμε δύο εκτός έδρας ματς και κερδίσαμε το ένα. Είχαμε καλό ματς με τη Φιορεντίνα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Με την Καραμπάγκ δεν ήμασταν καλοί, αλλά νομίζω αύριο θα είμαστε καλοί για να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι:
«Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνει διαφορετικά η Καραμπάγκ. Περιμένουμε ότι θα κάνουν το ίδιο παιχνίδι, αλλά το ματς εξαρτάται από εμάς, τη δική μας εικόνα, Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε παραπάνω να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν παραπάνω και ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί πάντα ο κόσμος δίνει ένα πλεονέκτημα στην ομάδα που παίζει στην έδρα της».

Για το γκολ που σημείωσε και τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα:
«Προφανώς ο προπονητής μου έχει ζητήσει να ανεβαίνω, είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Προφανώς υπάρχει τακτική δεν μπορείς να ανεβαίνεις έτσι απλά, πρέπει να ανεβαίνεις σωστά, να καλύπτονται χώρο. Μου είπε πριν το ματς ο κόουτς «πιστεύω θα πετύχεις γκολ» όπως και έγινε και είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα. Προπονούμαστε πολύ πάνω το θέμα του γκολ, να δουλεύουμε αυτά που μας δίνει ο κόουτς Το ποδόσφαιρο αυτό είναι μερικές φορές μπαίνουν τα πιο δύσκολα και χάνονται τα δύσκολα. Υπάρχει ποιότητα, θα αλλάξει αυτό. Θα με προβλημάτιζε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αν κάναμε δύο ευκαιρίες και βάζαμε ένα γκολ. Δημιουργούμε όμως και άρα κάτι κάνουμε καλά».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ