ΠΑΟΚ

Ίβιτς - παίκτες: "Όχι άλλο ΟΑΚΑ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έβαλε σε έντονο προβληματισμό τους πάντες εντός ομάδας και έφερε από χθες ένα σύνθημα στα αποδυτήρια: “Να αντιδράσουμε, να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε”. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

"Δεχθήκαμε τρία γκολ, ενώ είχαμε τη μπάλα στην κατοχή μας". "Είπαμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πρώτα 15 λεπτά και κάναμε το αντίθετο". "Αναλύσαμε όλη την εβδομάδα το πώς πρέπει να παίξουμε και δεν κάναμε τίποτα απ' όσα σχεδιάσαμε".

Αυτά είναι τα βασικά πορίσματα μέσα από τις συζητήσεις Ίβιτς-παικτών το τελευταίο 48ωρο μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Χθες (14/3), ιδιαίτερα που επανάρχισαν οι προπονήσεις, η συζήτηση μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί αναλύθηκαν τα λάθη (κυρίως στις φάσεις των γκολ, στο πρώτο από Τσίμιροτ και μετά Ενρίκε, στο δεύτερο και πάλι από τον Ενρίκε και στο τρίτο από τον Βαρέλα) και οι αστοχίες στη διάρκεια του αγώνα.

Όλοι συμφώνησαν ότι ο ΠΑΟΚ έκανε δώρο τη νίκη στην ΑΕΚ. "Οι φάσεις του αντιπάλου ήταν όλες από δικά μας λάθη, με εξαίρεση μία με τον Αίντάρεβιτς" ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Συμφώνησαν επίσης στο να τραβήξουν μία γραμμή και να διαγράψουν την εμφάνιση του ΟΑΚΑ. "Πρέπει να αντιδράσουμε, να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε", τονίστηκε.

Υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν μεγαλύτερο τόνο αυτοπεποίθησης στα λεγόμενά τους. “Θα το γυρίσουμε. Τώρα που έρχονται τα κρίσιμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις θα είμαστε αυτοί που πρέπει”, λένε και μένει να φανεί αν το εννοούν στο γήπεδο. Ο Βλάνταν Ίβιτς, ξέχωρα από τη σκληρή κριτική στα λάθη, τους έδειξε ότι πιστεύει στην αξία τους και σ' αυτό που έχουν δημιουργήσει όλοι μαζί.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να φορτσάρουν για να κάνει η ομάδα μαζεμένες νίκες, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει πλέι οφ και να ανακτήσει την καλή ψυχολογία και φόρμα της για τους ημιτελικούς Κυπέλλου που έρχονται. Το ματς της Κυριακής (19/3) θα είναι ένα πρώτο κριτήριο αν ο ΠΑΟΚ αντιδρά όπως πρέπει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ