ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε, έχουμε προχωρήσει"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
Ίβιτς MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε ότι ξέρει τι παίκτες χρειάζεται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς και ότι ο "Δικέφαλος" έχει ήδη προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κέρκυρα για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την τοπική ομάδα, την οποία ο Βλάνταν Ίβιτς υπολογίζει, με βάση τα όσα δήλωσε στην κάμερα της"Novasports".Όσον αφορά στις μεταγραφές, υποστήριξε ότι ο "Δικέφαλος" έχει προχωρήσει μερικές περιπτώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό: "Πήραμε την πρόκριση και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, όπως το περιμέναμε εξ αρχής. Βάλαμε πολλά γκολ στην Ελευσίνα κι αυτό είναι καλό. Παίξανε αρκετοί παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια και η τελική ολοκληρωμένη εικόνα είναι θετική".

Για το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα: "Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και γνωρίζω την δυναμική της. Είναι κατά την άποψή μου μία από τις ομάδες που αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, γρήγορους, δυνατούς. Παίζουν πολύ πειθαρχημένα και είμαι βέβαιος ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για την χρονιά που φεύγει: "Περιμένουμε να δώσουμε το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι και μετά θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την πορεία που είχαμε τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες".

Για την περίοδο των μεταγραφών: "Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε γι αυτή εδώ και δύο-τρεις μήνες. Γνωρίζουμε τι παίκτες θέλουμε, ήδη έχουμε προχωρήσει. Νομίζω ότι από την 1η Ιανουαρίου, που θα ξεκινήσει επίσημα το μεταγραφικό παζάρι θα κινηθούμε γρήγορα και θα πάρουμε παίκτες για τις θέσεις που χρειαζόμαστε".

Το...νταμπλ του Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κατέκτησε τόσο το βραβείο του 11888 MVP όσο και αυτό τουRegency Casino Best Goalγια τον μήνα Νοέμβριο στην ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός ήταν από τους πλέον δραστήριους παίκτες σε ένα μήνα αρκετά δύσκολο για τους ασπρόμαυρους, με το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα να βραβεύεται ως το καλύτερο του περασμένου μήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ