ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Εχουμε καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε"

Ιβιτς: "Εχουμε καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς σχολίασε τον κίνδυνο που υπάρχει να μείνει εκτός πλέι οφ ο ΠΑΟΚ μετά την αφαίρεση των πέντε βαθμών μετά τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Για μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο έκανε λόγο ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος πάντως τόνισε πως αυτή δεν ήταν αρκετή για τον "Δικέφαλο". Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το πώς εξηγεί την ήττα του ΠΑΟΚ: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή αλά όχι κάτι ουσιαστικό. Ο Πανιώνιος έπαιξε όπως περίμενα και είχαμε πει τι πρέπει να προσέξουμε. Αν δεν κάνεις λάθος, δεν μπαίνει το γκολ. Περίμενα κάτι άλλο. Εχουμε πολύ δρόμο και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Θα το δουλέψουμε αυτό τις επόμενες μέρες γα να είμαστε πιο σοβαροί σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος είναι γνωστό πως παίζει με κόντρα επιθέσεις και δουλέψαμε για το πώς θα το σταματούσαμε αυτό και το πώς θα ήμασταν πιο οργανωμένοι στην άμυνα. Ημασταν και άτυχοι γιατί μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες. Μετά το 2-1 είχαμε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες και μετά από μια κόντρα επίθεση δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε αλλά αυτό δεν έφτανε. Βλέπουμε μπροστά".

Για τα λάθη στα γκολ του Πανιωνίου, όπως αυτά του Βίτορ: "Είναι το θέμα του Βίτορ αλλά και όλης της άμυνας. Των 10 παικτών και του τερματοφύλακα. Δεν θέλω να ξεχωρίζω κανέναν. Αν δεν γίνονται λάθη, δεν μπαίνουν τα γκολ. Θα προσπαθήσουμε γρήγορα να διορθωθούμε και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας".

Για το κίνδυνο να μείνει εκτός πλέι οφ ο ΠΑΟΚ μετά το -5: "Η απώλεια αυτή είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει να προχωρήσουμε. Πιστεύω όμως πως θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα. Το ματς με τον Λεβαδειακό θα είναι δύσκολο γιατί θα είναι δίχως κόσμο. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα δύο ματς".

Για το ότι πήρε κάρτα ο Αθανασιάδης και δεν θα είναι διαθέσιμος στα δύο επόμενα ματς και αν αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα την κάνει πιο δύσκολη. Περιμένουμε και κάποιους παίκτες να γυρίσουν. Πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ