ΠΑΟΚ

Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ

Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αποστολή: Κώστας Πετρωτός... Στα παιχνίδια με τη Σάλκε η ομάδα και ο κόσμος του "Δικεφάλου" θα ζήσουν κάτι το πρωτόγνωρο. Η μεγάλη στιγμή του ΠΑΟΚ φτάνει και τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά από σήμερα... (VIDEO).

Ανατριχίλα, ενθουσιασμό και συγκίνηση θα νιώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και ο κόσμος της ομάδας στα παιχνίδια με τη Σάλκε, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου θα κουνηθεί το σεντόνι με τα αστέρια στο κέντρο του γηπέδου, ενώ θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League από τα μεγάφωνα, σε παιχνίδι του "Δικεφάλου".

Σίγουρα, είναι λυπηρό ότι στην Τούμπα δε θα υπάρχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για να νιώσει από κοντά αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία και το όμορφο συναίσθημα, αλλά σίγουρα θα νιώσει μια στιγμή χαράς όταν δει την αγαπημένη του ομάδα να παρουσιάζεται στο γήπεδο και να ακούγεται ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η UEFA άρχισε να εφαρμόζει αυτήν την τακτική, δηλαδή να ακούγεται ο ύμνος σε παιχνίδια των προκριματικών μετά τη σεζόν 2009 όταν και εισήγαγε τα πλέι οφ.

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει η απόδειξη. Παιχνίδι της περσινής χρονιάς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάλαγα και τον Παναθηναϊκό. Κατά την παρουσίαση των ομάδων ακούστηκε και ο ύμνος του Champions League, ενώ το σεντόνι κυμάτιζε στο κέντρο του γηπέδου.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ