ΠΑΟΚ

Ιντζίδης: "Παίζουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο"

Ιντζίδης: "Παίζουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ιντζίδης, τοποθετήθηκε για το προφίλ της φετινής ομάδας του "Δικεφάλου" και τον αγώνα με την Βέροια που ακολουθεί.

"Σίγουρα παίρνοντας τέσσερις βαθμούς σε δυο ντέρμπι, κάποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να το δει ως καλά. Για εμάς είναι βέβαια τέσσερις βαθμοί αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη με τον Ολυμπιακό, λόγω του ότι είχαμε και φάσεις, λόγω του ότι θέλαμε κιόλας να παίξουμε και φυσικά θα ήταν καλύτερα αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, να είχαμε έξι συνολικά.

Εντάξει, συνεχίζουμε, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα η νίκη με τον Παναθηναϊκό και το "Χ" με τον Ολυμπιακό, έχουμε ανέβει πάλι στη δεύτερη θέση και μένουν τρία ματς έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

"Οπως θα είδατε κι εσείς, η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει κι έχει φτιαχτεί πολύ καλά ώστε να κυνηγήσει τον διαφαινόμενο πρωταθλητή που είναι ο Ολυμπιακός. Τους, κοιτάξαμε στα 'ίσια', παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κι είχαμε φάσεις, απλά δεν ευτυχήσαμε να έχουμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε με το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στα δυο τελευταία ματς πριν από τα πλέι οφ".

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ σχολίασε: "Τα κύρια στοιχεία είναι πως παίζουμε γρήγορο κι επιθετικό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς. Εχει 'στρωθεί' - πιστεύω - η ομάδα και μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί κάνοντας το '3Χ3' έτσι ώστε να κρατηθούμε στη δεύτερη θέση και να ξεκινήσουμε με τέσσερις βαθμούς τα πλέι οφ".

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Βέροια ανέφερε: "Στο πως θα μπούμε εμείς. Αν μπούμε αποφασιστικά και θελήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να σκοράρουμε γρήγορα είναι καθαρά - πιστεύω - στο χέρι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ