ΠΑΟΚ

"Ιδανικό να παίξει στην Ιταλία ο Κάτσε"

"Ιδανικό να παίξει στην Ιταλία ο Κάτσε"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Κάτσε και εξήγησε σε ιταλική ιστοσελίδα τα γεγονότα που τον έθεσαν εκτός ΠΑΟΚ. Τι είπε για τις συζητήσεις του με τον Ζήση Βρύζα

Το όνομα του Εργκους Κάτσε φιγουράρει συχνά πυκνά τελευταία σε ιταλικές ιστοσελίδες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ενδιαφέρον, κυρίως, της Λάτσιο για την περίπτωσή του.

Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, άλλωστε σκιαγράφησε με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα " calciomercato.com" το αγωνιστικό προφίλ του νεαρού μέσου, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Ζήση Βρύζα και τόνισε ότι θα είναι ιδανικό για τον Κάτσε να παίξει στην Ιταλία.

"Πριν από πολύ καιρό φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι όπου απεικονίζεται το σύμβολο της Αλβανίας, ο δικέφαλος αετός, αλλά υπήρχε και μια συντομογραφία του κινήματος του Κοσσυφοπεδίου (UCK), που έρχεται σε αντίθεση με τους Έλληνες και τους Σέρβους" εξήγησε αρχικά ο Ντε Μπιάσι και συνέχισε: " Γι' αυτό τον λόγο στη Θεσσαλονίκη ήρθε η καταστροφή! Μίλησα με τον Ζήση Βρύζα, δεξί χέρι του προέδρου του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτη μου στο Τορίνο, και μου είπε ότι περίπου 50 οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν κατά της κίνησης του Κάτσε. Αλλά, ο Κάτσε δεν ήξερε καν τι σήμαινε αυτό που έγραφε το μπλουζάκι. Δεν ήταν ούτε 20 χρονών. Αυτό είναι παράλογο και μας αφήνει άναυδους".

Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί και αμέσως μετά σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Κάτσε. "Είναι μικρός σωματικά , αλλά είναι ωραίος στο κέντρο του γηπέδου, στη θέση του κερδίζει σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Τα στατιστικά στοιχεία του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η καλύτερη απόδειξη" τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι: "Είναι τόσο μικρός που μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Σε αντίθεση με αυτό διάβασα κάπου, δεν χρησιμοποιείται ως δεξιός μπακ. Είναι καθαρός μέσος που μπορεί να παίξει οπουδήποτε στο κέντρο. Για μένα, θα ήταν ιδανικό να έρθει να αγωνιστεί στην Ιταλία. Ξέρω ότι ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες εκτός από τη Λάτσιο. Σε κάθε περίπτωση θα αποχαιρετήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ