ΠΑΟΚ

Ήθελε σήμερα, απολογείται την Τρίτη ο Σαχπατζίδης

Ήθελε σήμερα, απολογείται την Τρίτη ο Σαχπατζίδης

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης, μαζί με άλλους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου οδηγήθηκε σήμερα (12/4) στον Εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή

Ο ειδικός ανακριτής κ. Μαλλής έδωσε προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη μετά το Πάσχα στον Γιώργο Σαχπατζίδη και άλλους δύο κατηγορούμενους (το Νίκο Ζήγρα εξάδερφο του Άκη Τσοχατζόπουλου και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου λογίστρια και εκπρόσωπο off shore εταιριών) στην υπόθεση που αφορά στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

O Κατερινιώτης επιχειρηματίας οδηγήθηκε πρώτα στον Εισαγγελέα και μετά στον ανακριτή και ζήτησε να απολογηθεί άμεσα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα η απολογία του να οριστεί για την Τρίτη ( (17/4).

Ο ίδιος και οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι που πήραν προθεσμία για απολογία την Τρίτη θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η πλευρά του Γιώργου Σαχπατζίδη εκφράζει την απορία γιατί η σύλληψή του να γίνει την Μ. Τετάρτη (11/4), ενώ αξίζει να προστεθεί ότι την εκπροσώπησή του θα αναλάβει ο γνωστός νομικός, Αντώνης Βγόντζας που είχε παραστεί και το καλοκαίρι ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν η τελευταία ζήτησε διευκρινίσεις την περίοδο που ήταν ανοιχτό το θέμα Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι συζήτησε το μεσημέρι στην Τούμπα με Βρύζα-Κωνσταντινίδη για τα πλέι οφ, αλλά και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ