ΠΑΟΚ

Ημέρα με ποδοβόλεϊ, φιλικό με Πεκσί

Ημέρα με ποδοβόλεϊ, φιλικό με Πεκσί

Οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησαν για λίγο μόνο τα πόδια τους. Δείτε videos. Βρέθηκε αντίπαλος για φιλικό στις 13/7 όπως αναφέρεται σε ουγγρική ιστοσελίδα.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Αυστρία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και καθημερινά στο πρόγραμμα του "Δικεφάλου" προστίθενται νέες τεχνικές που βοηθούν τους παίκτες να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς. Την Δευτέρα (8/7), εξάλλου, οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ το... έριξαν στο ποδοβόλει, σε μία άσκηση στην οποία όπως θα δείτε και στα videos που ακολουθούν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ακόμη, το γήπεδο μπιτς βόλεϊ που βρίσκεται μέσα στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, αξιοποιήθηκε την Δευτέρα (8/7) από Αυστριακούς που εκμεταλλευόμενοι την ηλιοφάνεια βγήκαν από τα σπίτια τους και έπαιξαν μπιτς βόλει

Δείτε το σχετικό video:

Φιλικό με Πεκσί

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας υπήρχε ένα κενό, στις 13 Ιουλίου. Οπως αναφέρεται, λοιπόν, στην ιστοσελίδα " nemzetisport.hu" η Πεκσί, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας, θα αντιμετωπίσει τον "Δικέφαλο" στις 13 Ιουλίου σε τοποθεσία που ακόμη δεν έχει οριστεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ