ΠΑΟΚ

Η ΤΣΣΚΑ ποντάρει στον ΠΑΟΚ για Ολίσε

Η ΤΣΣΚΑ ποντάρει στον ΠΑΟΚ για Ολίσε
Ολίσε

Το παρασκήνιο της απόκτησης του Σεκού Ολίσε από τον "Δικέφαλο". Η επιθυμία της ΤΣΣΚΑ και η στάση του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Σεκού Ολίσε αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ την περίοδο του Γενάρη και βάση των προδιαγραφών του και της προέλευσης του από μία κορυφαία ρωσική ομάδα είναι κι εκείνος στον οποίο ποντάρουν στον ΠΑΟΚ να δώσει λύση στο πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει φέτος ο "Δικέφαλος".

Ο Ολίσε θα κάνει αύριο (1/2) την πρώτη προπόνησή του, καθώς σήμερα ήταν κουρασμένος από το ταξίδι του και το Σάββατο θα φύγει προκειμένου να επιστρέψει πλέον για μόνιμη εγκατάσταση από την επόμενη Τρίτη.

Θα χρειαστεί λίγο χρόνο (θα προσδιοριστεί ακριβώς από τις εργομετρικές εξετάσεις) για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτά που όλοι περιμένουν.

Και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγεται και η ΤΣΣΚΑ που δεν έστειλε τον Λιβεριανό ποδοσφαιριστή στην Τούμπα για να τον... ξεφορτωθεί.

Έχοντας υπόψη της και τη θέληση του παίκτη να βρει χρόνο συμμετοχής που δεν θα τον είχε στην ομάδα της Μόσχας, συζήτησε αρκετά μαζί του για να τον κάνει να δει με θέρμη την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.Ο Ολίσε πείστηκε, σ' αυτό βοήθησε η ανάλυση του πλάνου που του έγινε για τον ΠΑΟΚ και τώρα έρχεται η ώρα να αποδείξει το ταλέντο του.

Η ΤΣΣΚΑ δεν θέλησε να βάλει ρήτρα στη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, παραπέμποντας σε νέες συζητήσεις το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί ότι μπορεί να πετύχει μία νέα περίπτωση Βιείρίνια, τον οποίο, αφού βεβαιώθηκε για το ταλέντο του, τον αγόρασε χωρίς να υπάρχει οψιόν από την Πόρτο.

Η διαφορά είναι ότι η ΤΣΣΚΑ δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού. Κι αυτό θα δημιουργήσει δυσκολίες αν ο Ολίσε δικαιώσει τις προσδοκίες εντός γηπέδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ