ΠΑΟΚ

Η τακτική Στέφενς με Νέτσιντ

Η τακτική Στέφενς με Νέτσιντ
Νέτσιντ

Διαβάστε για την ανετοιμότητα του Τόμας Νέτσιντ και για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς που "πατάει" γκάζι στην περίπτωσή του.

Οπως φάνηκε από εργομετρικά αλλά και τις προπονήσεις, ο Τόμας Νέτσιντ ήρθε στον ΠΑΟΚ εμφανώς ανέτοιμος και ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Κάπως έτσι ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες του με αυτό το δεδομένο αποφάσισαν να "πατήσουν" γκάζι στη περίπτωσή του για να μπορέσουν να πάρουν πράγματα από το ταλέντο του ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι μόνο η σωματική του ανετοιμότητα αλλά και ψυχολογικά φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος μιας και από τα φιλικά και ειδικά αυτό με τον Εθνικό Γαζώρου, δεν έμπαινε με αυτοπεποίθηση στις φάσεις.

Ο Ολλανδός τεχνικός των "ασπρόμαυρων" θέλει να τον έχει ενεργό και γι' αυτό τον είχε στην αποστολή στο ματς με την Μέταλιστ ενώ είναι και ένα βασικός λόγος που γίνονται φιλικά.

Έτσι θα βοηθηθεί και αυτός αλλά και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής άλλοι παίκτες. Το ταλέντο του είναι δεδομένο αλλά το θέμα είναι το πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Και αυτό αποτελεί στοίχημα τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και του Στέφενς...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ