ΠΑΟΚ

Η στάση της Άλκμααρ στο θέμα Μάρτενς

Η στάση της Άλκμααρ στο θέμα Μάρτενς

Ποια τα δεδομένα στο ζήτημα της απόκτησης του Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ. Ποιος ο ρόλος του Άντβοκαατ

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Μάαρτεν Μαρτενς και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Άλκμάαρ για να μετακομίσει από τον Ιανουάριο στην Τούμπα. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται δεδομένο πως θα ρίξει... άγκυρα στη Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι και μετά.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό που τονίζουν από την Άλκμααρ δια στόματος του Αμερικανού διευθυντή ποδοσφαίρου του ολλανδικού συλλόγου, Ερνεστ Στιούαρτ, είναι ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ και πως σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα χρειάζεται να δοθεί ένα οικονομικό αντίτιμο για να αφεθεί ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος.

Από την άλλη, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι το κύριο εμπόδιο στην παρούσα φάση δεν είναι οικονομικό, αφού, εξάλλου, το συμβόλαιο του Μάρτενς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά κατά πόσο θα μπορέσει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να αντικατασταθεί στο ρόστερ της Άλκμααρ.

Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Ντικ Άντβοκαατ, που σύμφωνα με όσα αναφέρουν Ολλανδοί δημοσιογράφοι θα είναι αυτός που θα κρίνει αν η Άλκμααρ μπορεί να προχωρήσει χωρίς τον Μάρτενς και το κατά πόσο το θέλει να του φύγει από τα χέρια του ένα δυνατό "όπλο", τώρα, που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και η Άλκμααρ θα προσπαθήσει να κάνει την τελική της αντεπίθεση σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ