ΠΑΟΚ

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νέτσιντ

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νέτσιντ

Ποια είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ για τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νέτσιντ. Ομιλία από Στέφενς περιελάμβανε η προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο Ινίγο Λόπεθ

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης


Ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί αυστριακού εδάφους, με τον Χουμπ Στέφενς να αναλύει στους παίκτες του την εικόνα που δείξανε στο φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπως κάνει άλλωστε μετά από κάθε παιχνίδι.

Από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (18/7) απουσίαζε ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο πόδι και δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Κατ' άλλα η προπόνηση που έγινε υπό την παρουσία Βρύζα, Τσιστιακόφ περιελάμβανε χαλάρωμα για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα και ασκήσεις κατοχής με μπάλα για τους υπόλοιπους.Φεύγουν για ΝιόνΟ Ζήσης Βρύζας με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ θα αναχωρήσουν το απόγευμα από το Λέομπεν με προορισμό την Νιόν, εκεί όπου θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση για τα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για τη ρήτρα του Νέτσιντ

Την απάντηση της στο θέμα που προέκυψε με τη ρήτρα του Τόμας Νέτσιντ έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό που βγαίνει από τον επίσημο ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει ρήτρα στον παίκτη, αλλά αυτό που υπάρχει στη συμφωνία είναι ότι η ΤΣΣΚΑ μπορεί να τον πάρει πίσω το Γενάρη, αν ο υψηλόσωμος φορ δεν αγωνιστεί στο 50% των αγώνων (συμπεριλαμβάνονται ματς πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης).

Αυτό έγινε γιατί η ρωσική ομάδα θέλει ο παίκτης της να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και αν δεν κάνει έστω κάποια ματς δε θα είναι ικανοποιημένη με το δανεισμό. Να σημειωθεί ότι συμμετοχή θεωρείται να αγωνιστεί ο παίκτης πάνω από 20 λεπτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ