ΠΑΟΚ

Η πρώτη "παράσταση" στην Τούμπα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΚΑΜΠΟΥΡ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΚΑΜΠΟΥΡ MOTIONTEAM

Μετά από έξι φιλικά εκτός Θεσσαλονίκης ο νέος ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα.

Δεκαέξι μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και μετά από περίπου 1,5 μήνα προετοιμασίας, ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αρχίσει σταδιακά να φανερώνει τις τελικές σκέψεις του για τον βασικό κορμό της επόμενης σεζόν, στον οποίο, φυσικά, στην πορεία αναμένεται να ενσωματωθούν και οι τελευταίες καλοκαιρινές μεταγραφές.

Μία ακόμη γεύση ο κόσμος θα πάρει σήμερα (5/8), στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για φέτος στην Τούμπα, αυτό με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00.

Από πλευράς Δικεφάλου αμφίβολοι είναι οι Γκολάσα, Κωνσταντινίδης, Μακ και Αθανασιάδης, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Αγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά λεπτά συμμετοχής στους διεθνείς, οι οποίοι μετέβησαν καθυστερημένα στην Ολλανδία λόγω Μουντιάλ.

O Σάκης Τσιώλης, τέλος, αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Κυριακίδη, Μπέρτο, Πασχαλάκη, Καρυπίδη, Λισγάρα, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Κάλβο, Ολιβέιρα, Καπετάνος και Λουσέρο. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γούτα, ο οποίος προσβλήηθηκε από ίωση.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν και σήμερα από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή
1: €10
2, 3: €10
5, 6: €5
4, 4α: €5
7, 7α: €5
VIP 3ου: €50
VIP 4ου: €50
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ