ΠΑΟΚ

Η προσωπική πρόκληση του Δώνη

Η προσωπική πρόκληση του Δώνη
INTIME SPORTS

Με τον Σαββίδη στην εξέδρα ο Γιώργος Δώνης, έχει ένα λόγο παραπάνω να ψάχνει τον θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγο καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης συνάντησε τον Γιώργο Δώνη για να συζητήσουν το θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Σε εκείνο το ραντεβού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκε αγκαλιάζοντάς τον και λέγοντας το εξής: "Να ξέρεις ότι δεν θα σε καλούσα να συζητήσουμε αν δεν πίστευα ότι έχεις ικανότητες".

Η όλη συζήτηση που έγινε και κυρίως οι αποφάσεις που πάρθηκαν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού ("κούρεμα" της αποζημίωσης και, κυρίως, αύξηση των πριμ), έδειξαν ότι στα μάτια του Σαββίδη ο Δώνης παραμένει υπό κρίση.

Και για να πείσει ότι αξίζει να έχει θέση στο νέο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει ότι μπορεί στα δύσκολα. Να πάει την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και γενικότερα να κατακτά μεγάλες νίκες, κάτι που δεν έχει φανεί φέτος.

Η κόντρα με τον Ολυμπιακό είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Δώνη να στείλει μήνυμα ότι μπορεί να πετυχαίνει σημαντικά πράγματα και να κερδίσει πόντους στην εκτίμηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Πιθανόν αυτό να αποτελεί και την σημαντικότερη εξήγηση της επιθετικής ενδεκάδας που σκοπεύει να παρατάξει στο Καραϊσκάκη ο Έλληνας τεχνικός.

Ειναι ξεκάθαρο πώς για τον Δώνη, το ντέρμπi του ΠΑΟΚ με τους "ερυθρόλευκους" είναι μία προσωπική πρόκληση που πρέπει να κερδίσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ