ΠΑΟΚ

Η "πονεμένη" ιστορία των στόπερ

Η "πονεμένη" ιστορία των στόπερ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει σε τρεις διοργανώσεις, αλλά είναι ολοφάνερο ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν και κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Γιατί φέρει μεγάλη ευθύνη και ο Στέφενς.

Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς στο "τιμόνι" του και δόθηκαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ήταν ολοφάνερο ότι ο Ολλανδός τεχνικός του "Δικεφάλου" εμπιστεύεται για το κέντρο της άμυνας το δίδυμο Κατσουράνη- Μιγκέλ Βίτορ.

Βέβαια, από πίσω υπήρχαν και οι Κατσικάς, Ινίγο Λόπεθ, αλλά περνούσαν σε δεύτερη μοίρα (ειδικά ο Ισπανός είχε τεθεί στο περιθώριο μετά από ένα φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του).

Ο Στέφενς όσο περνούσαν τα ματς έφτασε σε σημείο να δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν από τους Κατσικά, Ινίγο Λόπεθ και ήταν ολοφάνερο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής μόνο σε περίπτωση ανάγκης (λόγω τραυματισμού, τιμωρίας ή ανάγκης για ξεκούραση των βασικών).

Τα προβλήματα που ανέδειξαν τα κενά

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σημείο να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς και να έχει στη διάθεση του μόνο δύο στόπερ. Όταν ήρθε ο τραυματισμός του Μιγκέλ Βίτορ, ο Στέφενς επέλεξε τον Κατσικά να τον αντικαταστήσει.

Ο νεαρός στόπερ έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν άφησε τον Ολλανδό τεχνικό ικανοποιημένο. Βέβαια, σε αυτό δε φταίει μόνο ο Κατσικάς, ο οποίος από το πουθενά κλήθηκε να αγωνιστεί, αλλά και ο Στέφενς που τον είχε στο... ψυγείο.

Εξάλλου, ο 60χρονος τεχνικός φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και στο γεγονός ότι όταν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ του έδωσαν το δικαίωμα να επιλέξει κάποιον κεντρικό αμυντικό, ο ίδιος το αρνήθηκε και τόνισε ότι η ομάδα του είναι καλυμμένη από τους υπάρχοντες.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε να δώσει δανεικό τον Χρήστο Ιντζίδη στον Πλατανιά Χανίων, και έχασε μία επιπλέον εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ