ΠΑΟΚ

Η "πινελιά" των Γεωργιάδη και Κωνσταντινίδη

Η "πινελιά" των Γεωργιάδη και Κωνσταντινίδη

Το... λιθαράκι τους στις δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα είχαν βάλει οι Γιώργος Γεωργιάδης και Παντελής Κωνσταντινίδης. Δείτε φωτογραφίες και θυμηθείτε...

Πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης... Πάντως για τις δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες του "Δικεφάλου" είχαν συμβάλλει δύο πρώην παίκτες των "ασπρόμαυρων" που προσφέρουν τώρα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη και υπεύθυνο διοίκησης αγωνιστικού τμήματος, Παντελή Κωνσταντινίδη οι οποίοι είχαν σκοράρει κατά του Απόλλωνα.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την συγκεκριμένη ομάδα είχε "έρθει" στις 04/04/01. Ο αγώνας είχε γίνει για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον "Δικέφαλο" να κερδίζει με 5-2. Ο Γεωργιάδης με πέναλτι είχε κάνει το 1-0 στο 21' ενώ στο 83' είχε διαμορφώσει με σουτ το 4-1.

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ
ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ AVATON PHOTO PRESS AGENCY

Οσον αφορά την προτελευταία νίκη του ΠΑΟΚ σε εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα (αυτή ήταν για το πρωτάθλημα, στις 25/04/1999), είχε πετύχει γκολ ο Κωνσταντινίδης. Ο "σβούρας" είχε "γράψει" το 3-1 στο 86' με σουτ και ουσιαστικά είχε "τελειώσει" την υπόθεση νίκη για λογαριασμό των "ασπρόμαυρων".

Η "πινελιά" των Γεωργιάδη και Κωνσταντινίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ