ΠΑΟΚ

Η πίκρα των Κρέσιτς, Χαλκιά και ο... Γλύκος

Η πίκρα των Κρέσιτς, Χαλκιά και ο... Γλύκος
INTIME SPORTS

Το θέμα τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ παίζεται πλέον σε τρία ταμπλό με τον Λάσλο Μπόλονι να θέλει πρώτα να σχηματίσει άποψη για όλους πριν αποφασίσει.

Αποτελεί αγωνιστικό θέμα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λατρεύουν να σχολιάζουν. Πλέον, όμως, δεν υπάρχει δίλημμα μόνο μεταξύ Χαλκιά ή Κρέσιτς αλλά και Γλύκου που ήδη πήρε δύο ευκαιρίες να αγωνιστεί.

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει το μπλοκ του ανά χείρας και γράφει κάθε λεπτομέρεια που βλέπει από τις εμφανίσεις του πριν αποφασίσει.

Και ξαφνικά... Γλύκος

Ο Παναγιώτης Γλύκος από το πουθενά βρέθηκε ξανά στο φως. Από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ έχει δύο συμμετοχές και μέσα σε τέσσερις μέρες τις... διπλασίασε. Αγωνίστηκε με τη Ρούμπιν Καζάν όπως και την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας και στα... 15 λεπτά του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. Δεν έδειξε, όμως την αξία του, όχι γιατί δεν έχει, αλλά γιατί τα συγκεκριμένα ματς δεν αποτέλεσαν σημαντικά τεστ για να βαθμολογηθεί από τον προπονητή του.

Οι Ρώσοι έπαιξαν με δέκα παίκτες, ενώ με τους Δραμινούς, η διαφορά επιπέδου ήταν εμφανής. Όσο για το ματς της Καισαριανής... ας όψεται ξ ιπτάμενη καρέκλα. Φάνηκε, όμως πως ο Γλύκος ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια πολύ καλύτερα από Χαλκιά και Κρέσιτς λειτουργώντας σε αρκετές περιπτώσεις σαν αμυντικός.

Οι άλλοι δύο

Τη στιγμή που ο Γλύκος αξιολογείται από τον Λάσλο Μπόλονι, στις περιπτώσεις Χαλκιά και Κρέσιτς υπάρχει ομίχλη. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας μένει εκτός αποστολής παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Κροάτης δεν παίρνει τα ζητούμενα παιχνίδια για να βρει ρυθμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ο βασικός τερματοφύλακας. Και ιδιαίτερα όταν χάνονται αγωνιστικές ευκαιρίες στα πιο λαμπερά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το μήνυμα του Λάσλο Μπόλονι

Ο ίδιος ο Μπόλονι θέλησε να στείλει μήνυμα προς τους παίκτες του λέγοντας πως υπάρχει θέμα με τους τερματοφύλακες και που πιθανόν να παρουσιάσει εξέλιξη μετά τον αγώνα του κυπέλλου στην Καισαιανή. Εξέλιξη που μπορεί να σημάνει αποχώρηση κάποιου ή την αναδιαμόρφωση της ιεραρχίας στον άσο. Εκεί που σίγουρα τρίτος ήταν ο Γλύκος και έριζαν για τη θέση του βασικού Χαλκιάς και Κρέσιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ