ΠΑΟΚ

Η παρουσίαση του Μάρκος Αντόνιο και η FIFA

Η παρουσίαση του Μάρκος Αντόνιο και η FIFA
INTIME SPORTS

Καμία ανησυχία στις τάξεις της Νυρεμβέργης για όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ραπίντ Βουκουρεστίου ότι ο Μάρκος Αντόνιο δεσμεύονταν με συμβόλαιο.

O Μάρκος Αντόνιο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Νυρεμβέργη. Ο προπονητής της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ, υποστήριξε πώς ο Βραζιλιάνος μπορεί να αποτελέσει μία ηγετική μορφή για τη γερμανική ομάδα.

Αυτό που παρουσιάζει, όμως, ενδιαφέρον είναι όσα ειπώθηκαν για τη διαμάχη του Αντόνιο με την πρώην ομάδα του, τη Ραπίντ Βουκουρεστίου σχετικά με το αν ανήκει ή όχι ακόμη στην ρουμανική, που είναι ένας από τους λόγους που έκαναν τον ΠΑΟΚ να υπαναχωρήσει στην περίπτωσή του.

Στη διάρκεια της παρουσίασης υποστηρίχθηκε πώς η Ραπίντ μπορούσε να προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάρκος Αντόνιο μέχρι τις 30 Απριλίου κάτι που δεν έκανε. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Βουκουρεστίου μπορεί να υποστηρίζει πώς θα πάει το θέμα στα δικαστήρια "αφού ο Αντόνιο έχει συμβόλαιο με την Ραπίντ και το 2013", ωστόσο στην Νυρεμβέργη δεν ανησυχούν.

Ο γενικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ υποστήριξε πώς δεν έχει στα χέρια του την τελική διευκρίνιση από τη FIFA, αλλά η ομάδα του είναι νομικά καλυμμένη σε κάθε περίπτωση. Βεβαίωσε, ακόμη ότι στην πρμειέρα των επίσημων υποχρεώσεων της Νυρεμβέργης "ο Μάρκος Αντόνιο θα είναι παρών, εκτός και αν ο Ντίτερ Χέκινγκ δεν τον χρησιμοποιήσει".

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι η Ραπίντ αφαίρεσε το όνομα του Μάρκος Αντόνιο από την επίσημη ιστοσελίδα της. Φαίνεται, τελικά, πώς ο λόγος που δεν μπορούσε να αποκτηθεί ο Αντόνιο ήταν οικονομικός (η Νυρεμβέργη του έδωσε συμβόλαιο 550.000 ευρώ ετησίως) και όχι το μπλέξιμο στη σχέση του με την Ραπίντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ