ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε αγορά 200 στρεμμάτων!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε αγορά 200 στρεμμάτων!
Σαββίδης Τσιστιακόφ INTIME SPORTS

Με έγγραφο υπογεγραμμένο από τη Μαρία Γκοντσάρεβα ο ΠΑΟΚ-και όχι ο Σαββίδης ως πρόσωπο-απευθύνθηκε στο Δήμο Παύλου Μελά

Με τον πλέον επίσημο τρόπο εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για την αγορά έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων στο Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη-Πολίχνη-Ευκαρπία).

Όχι από τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, αλλά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω εγγράφου της, το οποίο υπογράφει η Μαρία Γκοντσάρεβα!

Το αίτημα κάνει λόγο για την επιθυμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αγοράσει τη συγκεκριμένη έκταση σε χαμηλή τιμή προκειμένου να αναπτύξει τις αθλητικές υποδομές της.

Προφανώς το αρχικό πλάνο του Σαββίδη και των συνεργατών του αφορά στη δημιουργία αθλητικού κέντρου, ωστόσο η έκταση των 200 στρεμμάτων είναι πολύ μεγάλη για να δημιουργηθεί ακόμη και γήπεδο αν το θελήσει ο Σαββίδης.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε στο Sport24.gr, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι έχει στο γραφείο του την επιστολή.

" Χθες μιλήσαμε για λίγο με τον κ. Σαββίδη και μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να κάνουμε επίσημο ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ" τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με το Δήμο Θέρμης για μία άλλη έκταση, ωστόσο φαίνεται ότι το προχωρημένο των συζητήσεων με το δήμο Παύλου Μελά ανατρέπει τα δεδομένα.

Τέλος, έχει αξία να σημειώσουμε ότι αρκετοί εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, όπως και συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ τον έχουν προτρέψει να ρίξει το βάρος για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ