ΠΑΟΚ

Η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ περιμένει τον κόουτς

Η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ περιμένει τον κόουτς
INTIME SPORTS

Προεργασία σε βάθος έχει γίνει για το ρόστερ του ΠΑΟΚ τη νέα περίοδο και απομένει η έγκριση του κόουτς για να προχωρήσει η ΠΑΕ σε συμφωνία.

Το θέμα του προπονητή έχει επισκιάσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά (Βρύζας-Τσιστιακόφ και σε συμβουλευτικό ρόλο ο Ζαγοράκης) δεν έχουν προχωρήσει την προεργασία για τις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν.

Ήδη, υπάρχει έτοιμη λίστα με παίκτες σε διάφορες θέσεις και με διαφορετικά κασέ από την οποία θα κληθεί να επιλέξει ο νέος προπονητής τους κατάλληλους για να υλοποιήσουν τα πλάνα του.

Φυσικά, θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει και ο ίδιος ονόματα στον κατάλογο, όπως επίσης και να συμπληρώσουν και άλλοι οι επικεφαλής του αγωνιστικού, ωστόσο ο μεγάλος όγκος ονομάτων υποψήφιων να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ήδη καταγεγραμμένα.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, οι προσπάθειες φαίνεται ότι επικεντρώνονται στην Ιβηρική Χερσόνησο, όμως τα συνολικά χρήματα που θέλει να δαπανήσει ο Σαββίδης, περίπου 1 με 1,5 εκ. ευρώ (για όλο το τιμ), κάνουν τις επιλογές συγκεκριμένες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ