ΠΑΟΚ

Η μεγάλη μάχη του Βρύζα

Η μεγάλη μάχη του Βρύζα
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας θα κρατήσει σθεναρή στάση για να εφαρμοστούν οι ποινές για όσους "κόπηκαν" στην αδειοδότηση. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Την περασμένη Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί λόγω της διαμαρτυρίας οπαδών της ΑΕΚ. Πέντε μέρες μετά, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την ευχή να μην υπάρξει οποιοδήποτε απρόοπτο.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος κατεβαίνει στην Αθήνα με ξεκάθαρη θέση. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" θα ζητήσει να εφαρμοστούν οι ποινές (απαγόρευση μεταγραφών παικτών άνω των 22 ετών) που είχαν ψηφιστεί πριν την έναρξη των πλέι οφ από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ακόμη, αν επιμείνουν κάποιοι να αμφισβητούν το δίκαιο της εξασφάλισης άδειας του ΠΑΟΚ, θα ζητήσει να γίνει επανεξέταση όλων των φακέλων.

Αυτό που προβληματίζει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ είναι τι στάση θα κρατήσουν οι υπόλοιπες ομάδες και κυρίως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Με βάση τα όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ, οι "ερυθρόλευκοι" είναι και αυτοί θετικοί, όπως και οι "πράσινοι", στο ενδεχόμενο να χαλαρώσουν οι ποινές.

Θυμίζουμε ότι από την διαδικασία αδειοδότησης πήραν... κόκκινη κάρτα ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Γιάννινα και Κέρκυρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ