ΠΑΟΚ

"Η μεγάλη μας ευκαιρία..."

"Η μεγάλη μας ευκαιρία..."
INTIME SPORTS

Πώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να αναδείξουν την αξία του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα πλέι οφ και τα στελέχη της ομάδας προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή όλων στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να τερματίσει πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα.

Μία νίκη στο Περιστέρι σε συνδυασμό με μία απώλεια βαθμών του Αστέρα στα Γιάννινα-δεν είναι απίθανη και λόγω της ποιότητας των γηπεδούχων και λόγω της κόπωσης και των απωλειών σε παίκτες που κουβαλά η ομάδα της Τρίπολης από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας-μπορεί να αυξήσει τη διαφορά στους 4 ή τους 5 βαθμούς και όλα να γίνουν πιο εύκολα στη συνέχεια.

Το μήνυμα το έχουν στείλει στους παίκτες, ενώ και η διοίκηση από την πλευρά της προσπαθεί να ρίξει τους τόνους στο θέμα της αναζήτησης προπονητή για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα και ο κόσμος από το βασικό στόχο που είναι η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ