ΠΑΟΚ

Η "μάχη" Γεωργιάδη, Νιμανί

Η "μάχη" Γεωργιάδη, Νιμανί
INTIME SPORTS

Γιατί ο Λάσλο Μπόλονι μπήκε πάλι σε σκέψεις σχετικά με τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού.

Το τελευταίο διάστημα αποτελεί ένα από τους μόνιμους προβληματισμούς του Λάσλο Μπόλονι: Ποιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού στο 4-2-3-1 που εφαρμόζει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται συνεχώς στο δίλημμα Γεωργιάδης ή Νιμανί και αυτό φαίνεται πώς ισχύει και στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Νιμανί είχε πάρει τη φανέλα του βασικού σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια (με Παναθηναϊκό και Αστέρα τρίπολης), η αλήθεια είναι, όμως πώς αντί να ανεβάσει στροφές, προβλημάτισε με την παρουσία του.

Ο Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και αφού είχε προηγηθεί ένα φανταστικό γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα στον οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Στο Αγρίνιο, παρά τη ζωντάνια που έδειξε στα πρώτα λεπτά, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν ήταν αυτός που περίμενε ο Μπόλονι και ο Νιμανί που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή είχε οσυιαστικότερη προσφορά χωρίς, όμως, να κάνει κάτι το εντυπωσιακό.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα ο Μπόλονι δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, αφού ο Γεωργιάδης έλειψε σε δύο προπονήσεις (την Τετάρτη γιατί συμμετείχε στο φιλικό των Ενόπλων στη Λιβαδειά και σήμερα γιατί ένιωσε μικροενοχλήσεις στη μέση), ενώ αντίθετα με τον Νιμανί είχε την ευκαιρία να δουλέψει δύο μέρες εντατικά.

Το τι θα επιλέξει ο πολύπειρος τεχνικός θα φανεί, ίσως, στη σημερινή προπόνηση, το σίγουρο, όμως είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ προβληματίζεται ιδιαίτερα για την κάλυψη της θέσης του αριστερού ακραίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ