ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ παραλίγο να πανηγυρίσει μια μεγαλειώδη νίκη στην Φλωρεντία, φέρνοντας 1-1 με την Φιορεντίνα. Το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των παικτών του "Δικεφάλου του Βορρά" στο "Αρτέμιο Φράνκι" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Γλύκος: Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν πολύ σταθερός και έκανε σωτήριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Μια πολύ μεστή παρουσία από τον διεθνή γκολκίπερ στην Φλωρεντία, ο οποίος δε φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε με εκτέλεση φάουλ.

Κίτσιου: Αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του, ειδικά στο πρώτο μέρος, πήρε και την κάρτα, αλλά στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε, τον βοήθησε και η παρουσία τρίτου στόπερ πίσω και ήταν καλύτερη η παρουσία του.

Βίτορ: Υπήρξαν αρκετά προβλήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος με τον Γκόμεθ. Πολλά θέματα συνεννόησης και με τον Κίτσιου στην κάλυψη της δεξιάς πλευράς. Στην επανάληψη, η παρουσία του Τζιόλη πίσω συμμάζεψε τα πράγματα. Χρεώνεται το φάουλ που έκανε λίγο έξω από την περιοχή, από το οποίο προήλθε το γκολ του Πασκουάλ και η Φιορεντίνα ισοφάρισε στο 88' σε 1-1.

Κατσικάς: Το ίδιο ισχύει και με τον Κατσικά, ο οποίος επίσης είχε θέματα με τον Γκόμεθ. Στο πρώτο μέρος, η άμυνα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα, εξ ου και οι 10-1 τελικές προσπάθειες. Καλύτερη η εικόνα της επανάληψης.

Σπυρόπουλος: Δεν ήταν κακός. Βοήθησε την ομάδα σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Απέφυγε τα λάθη.

Τζιόλης: Ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή και από ένα σημείο και μετά στο πρώτο μέρος γύρισε ως τρίτος στόπερ, έχοντας καλή παρουσία. Ένας παίκτης έμπειρος, με παραστάσεις, που βοήθησε σε αυτό το ματς.

Τζανδάρης: Είχε τρεξίματα, πάλεψε, αλλά ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει τη μάχη στον χώρο του κέντρου.

Γκολάσα: Και μόνο για την τρομερή του ενέργεια στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ του ΠΑΟΚ, όταν πέρασε δυο αντιπάλους και γύρισε την μπάλα στον Κλάους προτού αυτή βγει άουτ, ήταν παίκτης-καταλύτης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Περέιρα: Δεν έκανε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο προπονητής του, γι' αυτό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον προπονητή του.

Σαλπιγγίδης: Μαχητικός όπως πάντα, πάλεψε με τους αντιπάλους του, προσπάθησε να γίνει απειλητικός για τους Ιταλούς, εντούτοις δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Βγήκε στο 71' διότι είχε κουραστεί και μπήκε στην θέση του ο Μάρτενς.

Αθανασιάδης: Ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία της Φιορεντίνα. Βέβαια, στο όριο ήταν οφσάιντ στην φάση του 55', όταν σκόραρε με θαυμάσιο σουτ, ενώ έκανε την πάσα στον Μάρτενς για το γκολ του ΠΑΟΚ. Επομένως, έβαλε την "σφραγίδα" του στην αναμέτρηση.

Μαντούρο: Μπήκε αντί του Περέιρα στο ημίχρονο, κέρδισε μάχες, είχε τρεξίματα και η παρουσία του κρίνεται ιδιαιτέρως θετική.

Μάρτενς: Μπήκε στο 71' αντί του Σαλπιγγίδη και πέτυχε το γκολ του ΠΑΟΚ. Επομένως, ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική η παρουσία του στο παιχνίδι και δικαίωσε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Τζαβέλλας: Μπήκε στο 90' και δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ