ΠΑΟΚ

Η... φωτογράφιση του πούλμαν

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ / ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΟΚ
ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ / ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Άγνωστες στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν το φιλικό ΠΑΟΚ-Τσβόλε. Τι δηλώνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον Φακούντο Περέιρα και γιατί ο Μελίσσας επιστρέφει στην Ελλάδα

Η εντύπωση που προκάλεσε το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ στους Ολλανδούς και οι Ιτάνζ, Σκόνδρας και Καραγκούνης που έκαναν σαν μικρά παιδιά όταν συναντήθηκαν ήταν μερικά από τα highlights πριν την έναρξη του φιλικού ΠΑΟΚ-Τσβόλε.

Αφωνοι με το πούλμαν του ΠΑΟΚ

Το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο οποίο απεικονίζεται ο επιβλητικός αετός, άφησε άφωνους τους Ολλανδούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την διάρκεια της διαδρομής μέχρι το γήπεδο που διεξήχθη το φιλικό με την Τσβόλε Ολλανδοί έβγαιναν από τα καταστήματα και φωτογράφιζαν το όχημα!

Πένθος

Η αεροπορική τραγωδία στην Ανατολική Ουκρανία κόστισε την ζωή σε πολλούς Ολλανδούς και όπως είναι φυσιολογικό βύθισε στο πένθος και την περιοχή όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ. Χθες στο ξενοδοχείο το οποίο φιλοξενεί τον Δικέφαλο οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες, ενώ οι παίκτες της Τσβόλε έπαιξαν στο φιλικό με μαύρα περιβραχιόνια.

Σκόνδρας, Ιτάνζ, Καραγκούνης

Συνάντηση από τα παλιά είχαμε πριν το ξεκίνημα του φιλικού ΠΑΟΚ-Τσβόλε. Ο Σκόνδρας μόλις αντίκρισε τον πρώην συμπαίκτη του στον Ατρόμητο και νυν παίκτη της Τσβόλε Θανάση Καραγκούνη είχε θερμό εναγκαλισμό μαζί του, ενώ άμεσα στην παρέα... ενσωματώθηκε και ο Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος πήρε στους ώμους του τον Καραγκούνη και έκαναν όλοι μαζί πραγματικά σαν μικρά παιδιά.

Η παρακάμερα του φιλικού

Δείτε videos πριν το ξεκίνημα του αγώνα με την Τσβόλε

Γυρνάει Ελλάδα ο Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας αναχώρησε σήμερα από την Ολλανδία λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που επικαλέστηκε και αύριο (20/7) αναμένεται να επιστρέψει. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί ξανά στη αποστολή μαζί με τους διεθνείς, τους οποίους ο Αγγελος Αναστασιάδης περιμένει στο Οστερμπεκ την Κυριακή (20/7).

"Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα ο Περέιρα"

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" για τις δυνατότητες του Φακούντο Περέιρα. "Είναι πολύ καλός παίκτης που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, είναι πως έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η Χιμνάσια Λα Πλάτα τον άφησε ελεύθερο.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα. Ο Περέιρα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα, όπως κάθε Αργεντινός που έρχεται στην Ευρώπη. Έχουν περισσότερα θετικά στοιχεία οι Αργεντινοί παίκτες, σε σύγκριση με τους Βραζιλιάνους και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις τους.

Από τη στιγμή που έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα, είναι σαφές πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βλέπετε και στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αποκτηθεί αρκετοί Αργεντινοί, οι οποίοι προσαρμόστηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ίδιο, μπορεί να συμβεί και με τον Περέιρα", δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ