ΠΑΟΚ

Η επόμενη κίνηση των υποψήφιων επενδυτών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ MOTIONTEAM

Ποια είναι η επόμενη κίνηση στο επενδυτικό ενδιαφέρον της πλευράς Φλωρίδη-Σαχπατζίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη πιθανότατα νέο ΔΣ, διαβάστε τι αναμένεται να συζητήσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ.

Στη διαδικασία μελέτης οικονομικών στοχείων της ΠΑΕ έχει μπει τις τελευταίες ώρες η πλευρά του Βασίλη Φλωρίδη, του Δημήτρη Σαχπατζίδη και ενός, τουλάχιστον, ακόμη επιχειρηματία που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η διαδικασία γίνεται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου η όλη ιστορία να μην τραβήξει σε μάκρος και το "πράσινο φως" για την επένδυση περίπου 5-6 εκ. ευρώ, θα ανάψει αν αποδειχθεί ότι οι άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ δεν ξεπερνούν τα 5 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης (ο οποίος είχε εκ νέου επαφή την Τετάρτη με τον Ζήση Βρύζα) είναι πολύ πιθανό να έχει συμβούλιο με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), προκειμένου να τους ενημερώσει πλήρως για τις εξελίξεις.

Επιπλέον, είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που λήγει στις 28 Ιουνίου. Η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να ζητήσει η διαδικασία να παραμείνει ανοιχτή για ένα ακόμη μήνα και θα το κάνει, όπως ορίζει ο νόμος, την τελευταία μέρα της αύξησης.

Έτσι θα δημιουργηθεί η άνεση χρόνου για να φανεί στην πράξη αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να προχωρήσει η επένδυση Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,6 εκ. ευρώ και για να αποκτήσει κάποιος το 51% πρέπει να βάλει στην αύξηση ένα ποσό της τάξης των 6,7 εκ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ