ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ μπορεί να περιμένει...

Η ΕΠΟ μπορεί να περιμένει...

Μόνο ΠΑΟΚ "βλέπει", ειδικά αυτή την περίοδο, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, γι΄ αυτό και τα σενάρια προώθησής του στην προεδρία της Ομοσπονδίας, στην παρούσα φάση κρίνονται ανεδαφικά

Στον "δύσκολο" χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγα είναι τα πρόσωπα που χαίρουν της εκτίμησης της πλειοψηφίας οπαδών και παραγόντων.

Ένα από αυτά είναι, δίχως αμφιβολία, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τόσο λόγω της έντονης προσωπικότητας που διαθέτει, όσο και του κύρους που συνοδεύει τον τίτλο του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελλάδας το 2004 που κατέχει.

Και στο παρελθόν έχει ακουστεί το όνομά του ως πιθανού διαδόχου του Σοφοκλή Πιλάβιου στην προεδρία της Εθνικής και με βάση όσα προαναφέραμε, αυτό είναι απολύτως λογικό.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, όμως, που το θέμα ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας λόγω ενός δημοσιεύματος, δεν υπάρχει συγκεκριμένη βάση για να στηριχθεί.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στο έργο του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Europa League και στην καλή αρχή που θα επιδιώξει να πετύχει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σαφώς και δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι θα συμβεί σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το επενδυτικό μπάσιμο των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ, αφού ο ίδιος ο Ζαγοράκης δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο ίδιος δεν έχει εκφράσει δημόσια επιθυμία να αναλάβει στο μέλλον ρόλο προέδρου στην ΕΠΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ