ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Ιτάνζ

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23:  Charles Itandje of Cameroon looks on prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Stu Forster/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23: Charles Itandje of Cameroon looks on prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Stu Forster/Getty Images) GETTY IMAGES

Διαβάστε το μήνυμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στον ατζέντη του διεθνούς Καμερουνέζου γκολκίπερ, Σαρλ Ιτάνζ. "Βλέπει" Πεσκέιρα από Πόρτο.

Σας έχουμε μεταφέρει ήδη ότι Άγγελος Αναστασιάδης έχει εισηγηθεί την παραμονή στον ΠΑΟΚ ενός εκ των Ιτάνζ-Γλύκου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός που κερδίζει έδαφος για να συνεχίσει να βρίσκεται στην Τούμπα είναι ο Σαρλ Ιτάνζ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επικοινώνησαν με τον ατζέντη του Καμερουνέζου τερματοφύλακα και του μετέφεραν την επιθυμία τους να υπερασπιστεί ξανά τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ από την πλευρά του υποδέχθηκε με θετικό τρόπο το κάλεσμα του Δικεφάλου.

Από εδώ και πέρα θα υπάρξουν και νέες επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με το περιβάλλον του Ιτάνζ, προκειμένου να λυθούν διάφορα ζητήματα που είχαν προκύψει από την πρώτη θητεία του στην ομάδα. Για να σημειωθεί, βέβαια, η παραπάνω εξέλιξη χρειάστηκε να αλλάξει στάση ο Ιβάν Σαββίδης που ήταν εκείνος, ο οποίος ουσιαστικά τον ώθησε στο δανεισμό.

Πλέον, όμως, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι να μην έχει παροπλισμένο τον Καμερουνέζο πορτιέρο.

"Βλέπει" Πεσκέιρα από Πόρτο

Ένα ακόμη όνομα έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζοσουέ Πεσκέιρα της Πόρτο, ο οποίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Σπορ του Βορρά" ενδιαφέρει το "Δικέφαλο".\

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο στην Πόρτο έως το 2017 και καθώς η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι πάνω από 5 εκ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ τον θέλει ως δανεικό για τη νέα σεζόν.

Ο αριστεροπόδαρος Ζοσουέ (έχει ύψος 1,72 μ.) αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες της επίθεσης.Μέχρι σήμερα έχει παίξει δανεικός στην ολλανδική Φένλο και με μεταγραφή στην πορτογαλική Πάσος Φερέιρα.

Μάλιστα, οι πολύ καλές εμφανίσεις του στην πορτογαλική ομάδα οδήγησαν την Πόρτο πριν από ένα χρόνο να καταβάλει 1,5 εκ. ευρώ στην Πάσος Φερέιρα για να τον ξανακάνει δικό της!

Πέρυσι, έπαιξε σε 35 ματς της Πόρτο, έχοντας πέντε γκολ και 10 ασίστ. Ο Ζοσουέ έχει και τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας.

Μένει Βαλένθια ο Βιέρα

Στις "νυχτερίδες" θα συνεχίσει την καριέρα του όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα" fichajes.net",σε ρεπορτάζ της την Παρασκευή (4/7) ο Τζόναθαν Βιέρα. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό κομμάτι.

Λέστερ για Χαλίς

Ένας άλλος παίκτης που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ήταν ο Ραφίκ Χαλίς. Ο Αλγερινός αμυντικός, για τον οποίο η ΠΑΕ διέψευσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της, φέρεται να έχει πρόταση από την Λέστερ.

Η ιστοσελίδα " clubcall.com" αναφέρει πως ο Χαλίς βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας, η οποία επιχειρεί να τον αποκτήσει, μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την Ακαντέμικα έχει λήξει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ