ΠΑΟΚ

Η επαφή με Μπόλονι και το γαλλικό ενδιαφέρον

Η επαφή με Μπόλονι και το γαλλικό ενδιαφέρον
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σταφυλίδης δέχθηκε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια και τις συμβουλές του Λάσλο Μπόλονι, με αφορμή τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λεβερκούζεν για τη μεταγραφή του.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Κώστας Σταφυλίδης έπαιρνε τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Λεβερκούζεν και ο Λάσλο Μπόλονι δήλωνε πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη στην καριέρα του νεαρού μπακ που ο ίδιος προώθησε στον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος μπακ που θεωρεί τον Ρουμάνο τεχνικό ποδοσφαιρκό πατέρα του, ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

Δέχθηκε τα συγχαρητήρια του 60χρονου τεχνικού και μαζί και τις συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και να καθιερωθεί σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η πρόταση από Γαλλία

Υπάρχει και μία ακόμη ενδιαφέρουσα "ιστορία" γύρω από την μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη. Την περίοδο που γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, γαλλική ομάδα είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον της για τον νεαρό μπακ στον Λάσλο Μπόλονι, θέλοντας να πάρει και τη γνώμη του.

Αν και οι Γάλλοι φαίνονταν διατεθειμένοι να κάνουν δυνατό μπάσιμο, τελικά τους πρόλαβε η Λεβερκούζεν και έτσι η Μπουντεσλίγκα επικράτησε του Σαμπιονά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ