ΠΑΟΚ

H εξέλιξη του Γλύκου

H εξέλιξη του Γλύκου
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος "έζησε" κάποιες δύσκολες στιγμές πλέον όμως αναγνωρίζεται η προσφορά του με την ανάδειξή του σε ΜVP για τους μήνες Γενάρη και Φλεβάρη από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Τόσο για τον μήνα Γενάρη όσο και για τον μήνα Φλεβάρη, ο Παναγιώτης Γλύκος ψηφίστηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" μετά από ψηφοφορία της ΠΑΕ. Κάτι που σίγουρα δεν είναι λίγο για τον πορτιέρο των "ασπρόμαυρων".

Πόσο μάλλον όταν στο παρελθόν είχε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές με βάση την αντιμετώπιση που είχε από φίλους του ΠΑΟΚ... Για παράδειγμα είχε ακούσει πολλά και του ασκήθηκε μεγάλη κριτική όταν στις 25/1/12 ο "Δικέφαλος" ισοφαρίστηκε στο 90' από τον Ατρόμητο στον αγώνα της Τούμπας για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν μπροστά στο σκορ (1-0), όμως μετά από γέμισμα του Σωκράτη Φυτανίδη ο Γλύκος δεν έκανε σωστό υπολογισμό και η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του. Το ματς πήγε στην παράταση, ο Ατρόμητος κέρδισε 1-2 παίρνοντας έτσι την πρόκριση και από πολύ μεγάλη μερίδα των φίλων του ΠΑΟΚ ο Ελληνας τερματοφύλακας είχε θεωρηθεί ως ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για εκείνη την αποτυχία.

Υπάρχει ακόμη και το περσινό εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ... Ο Γλύκος "έζησε" μια δύσκολη στιγμή μετά το τέλος του αγώνα καθώς χτυπήθηκε από μπουκάλι, όταν φίλοι του ΠΑΟΚ βρισκόταν έξω από το γήπεδο και αποδοκίμαζαν τους παίκτες. Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν...

Πλέον ο ίδιος έχει προσφέρει από την στιγμή που τέθηκε στο περιθώριο ο Σανθ Χακόμπο και το κυριότερο είναι πως έχει δείξει σταθερότητα (κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν είχε παλαιότερα).

Ετσι έχει αναγνωριστεί η προσφορά του από τους φίλους του "Δικεφάλου" που του έδωσαν για δύο συνεχόμενους μήνες την πρωτιά όσον αφορά τον τίτλο του MVP της ομάδας. Με λίγα λόγια έχει μια πολύ καλή... εξέλιξη και πλέον ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, έχει στόχο να βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ