ΠΑΟΚ

Η έφεση και το προπονητικό της Τσέλσι

Η έφεση και το προπονητικό της Τσέλσι
INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε η έφεση της ΠΑΕ για την τιμωρία στο ματς με τη Σάλκε και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη η τελική απόφαση της UEFA. Το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι επισκέφθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκδίκασης για την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, με αφορμή την τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA για το ματς με τη Σάλκε. Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αναμένεται να εκδοθεί μέχρι την Τετάρτη (16/10) και όλοι την περιμένουν με αγωνία.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Μάκης Γκαγκάτσης, οι οποίοι προσπάθησαν να πείσουν τους ανθρώπους της UEFA, αναπτύσσοντας τα γνωστά επιχειρήματα, δηλαδή ότι μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ήταν υπεράριθμοι, αλλά στο σύνολο ήταν μέσα στα πλαίσια.

Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση, ωστόσο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ευελπιστούν ότι μπορεί να γίνει δεκτή η έφεση τους και η τιμωρία της έδρας να μετατραπεί σε κάποιο χρηματικό πρόστιμο.

Επίσκεψη στο προπονητικό της Τσέλσι

Οι Ιβάν Σαββίδης, Ζήσης Βρύζας και Μαρία Γκοντσάρεβα μετά από την επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, ήρθε η σειρά να δουν και αυτό της Τσέλσι, παίρνοντας ιδέες για το πως πρέπει να χτιστεί αυτό του ΠΑΟΚ, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ