ΠΑΟΚ

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για Κάτσε

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για Κάτσε
Κάτσε INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αναφορά της στο Instagram υπογραμμίζει ποιος είναι ο μοναδικός λογαριασμός του Εργκους Κάτσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αναφορά της στο Instagram, υπογραμμίζει ποιος είναι ο μοναδικός λογαριασμός του Εργκους Κάτσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά όσα τονίζει:

"Επειδή κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Εργκούς Κάτσε, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής μας ΔΕΝ έχει την παραμικρή σχέση με τον λογαριασμό @ergyskace που παρουσιάζεται ψευδώς ως επίσημος. Ο μοναδικός λογαριασμός του #Kace σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ο @maria_ergys".

Εξασφάλισε 800 εισιτήρια για Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ακόμη να μην είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, όλα συγκλίνουν προς την κατεύθυνση ότι οι ομάδες θα μπουν κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ανεξάρτητα, πάντως, με το αν γίνουν τα ματς, την Τρίτη στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνας Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, κατά την οποία οι άνθρωποι του Δικεφάλου ζήτησαν όλο το πέταλο των φιλοξενουμένων, για το κυριακάτικο (23/11) παιχνίδι. Οι εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης ήταν θετικοί, ενώ η Αστυνομία δεν έφερε αντίρρηση. Ετσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε 800 εισιτήρια με τιμή 20 ευρώ το καθένα, που προορίζονται για τους φίλους του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ