ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία

Διαβάστε ποιοι είναι εκλεκτοί του Άγγελου Αναστασιάδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που θα γίνει στην Ολλανδία.

Tο πρωί της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία, όπου θα δώσει πέντε φιλικά, ενώ εκτός αυτής έμειναν οι Ιντζίδης και Δεληγιαννίδης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του θα πετάξουν με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Oosterbeek, το οποίο θα είναι η έδρα του Δικεφάλου για τις επόμενες 17 μέρες.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία μετέχουν οι: Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς. Όσον αφορά τους Μάρτενς και Μαντούρο, αυτοί θα ενσωματωθούν στην ομάδα απευθείας στην Ολλανδία.

Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που υπεβλήθη σε επέμβαση στο διάφραγμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ