ΠΑΟΚ

Η απολογία του Στοχ

Η απολογία του Στοχ

Τι απαντούσε ο Mίροσλαβ Στοχ στις κατηγορίες για προσωπικό πρόβλημα και άστατη ζωή πριν λίγους μήνες.

Όταν η εξωγηπεδική ζωή του Στοχ απασχολούσε περισσότερο τον τουρκικό και σλοβακικό Τύπο από τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων ο Μίροσλαβ Στοχ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αλλά φρόντισε να δώσει δημόσια τη δική του απάντηση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μέσω της ιστοσελίδας του ατζέντη του είχε εκδώσει μία δήλωση που ανέφερε τα εξής: "Έχω συνηθίσει να διαβάζω τέτοια πράγματα, ειδικά στην Τουρκία που δεν έχεις καμία ελπίδα να μπλοκάρεις όσα γράφονται για σένα. Τρομερό, όμως ζητώ συγνώμη αν όλα αυτά στέλνουν εντελώς λανθασμένες πληροφορίες στην πατρίδα μου τη Σλοβακία και με "σημαδεύουν" αργά-αργά σαν όπλο.

Θέλω δημόσια να δηλώσω και να διαβεβαιώσω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα προσωπικό πρόβλημα. Δεν ξέω αν αυτό θεωρείται προσωπικό πρόβλημα, ωστόσο τελευταία δεν έχω πολύ... χώρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνήθιζα. Προπονούμαι στο 100% των δυνάμεών μου, ίσως και παραπάνω και κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στην παλιά πολύ καλή κατάστασή μου και να αρχίζω να αγωνίζομαι πάλι για τη Φενέρμπαχτσε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ