ΠΑΟΚ

Η αντίδραση Σαββίδη για το κάζο

Η αντίδραση Σαββίδη για το κάζο
INTIME SPORTS

Το μόνο που μένει να φανεί στην υπόθεση της νέας τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την UEFA είναι η στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Όσες δικαιολογίες (εισιτήρια από την πλευρά της Σάλκε, προσκλήσεις χορηγών και διαπιστεύσεις τηλεοπτικών καναλιών) κι αν προβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την UEFA, αυτό που συνέβη εκθέτει τον ΠΑΟΚ και φανερώνει μία άνευ προηγουμένου προχειρότητα στη οργάνωση, σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, όπως η ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League.

Ό,τι κι αν συνέβη, ο επίσημος ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να προστατέψει το όνομά του και να μην επιτρέψει, με ελέγχους που θα έκανε με δικές του ενέργειες, να μπούνε υπεράριθμοι στο γήπεδο (115 αντί για 75) και μάλιστα να είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις, δημιουργώντας τη δική τους μικρή κερκίδα.

Αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ευθύς εξαρχής γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε το βράδυ εκείνου του αγώνα και ποια πληροφόρηση είχε.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν πώς δεν είναι δυνατό να μην έχει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ γνώση του τι συνέβαινε, ωστόσο, κάποιοι άλλοι, μέσα από το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία, κάνουν λόγο για επικείμενη... έκρηξή του.

Το θέμα είναι σοβαρό, απαιτεί σαφώς απόδοση ευθυνών και μένει αν φανεί αν ο Σαββίδης θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ