ΠΑΟΚ

Η πορεία των δανεικών του ΠΑΟΚ

Η πορεία των δανεικών του ΠΑΟΚ

Ο Έργκους Κάτσε αρχίζει να... πατά στα πόδια του, ενώ ο Έρικ Σάμπο έκανε ντεμπούτο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Δείτε τα κατορθώματα των παικτών του ΠΑΟΚ που έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο Έργκους Κάτσε αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Βικτόρια Πλζεν κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Εuropa League, Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ ήταν βασικός στο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Ρόμα για τους ομίλους του Europa League.

Ο Έρικ Σάμπο έγραψε τη πρώτη του συμμετοχή ως αλλαγή για λογαριασμό της Μπεϊτάρ κόντρα στην Χάποελ Ασκελόν.

Για λογαριασμό της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε οι Κρίστι Κιόσε και Κρίσταιν Κούστα έχουν από πέντε συμμετοχές στα πρώτα εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος. Για τον Κιόσε οι τρεις από τις πέντε συμμετοχές ήταν ως βασικός, ενώ ο Κούστα έχει αγωνιστεί σε όλες τις συμμετοχές του ως αλλαγή.

Ο Ζάιρο Ντε Μασέντο μετρά δυο συμμετοχές ως αλλαγή με την φανέλα του ΠΑΣ, ενώ ο Τέρι Αντόνις δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο στη Βέροια.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει γίνει βασικό μέλος της ενδεκάδας της Ομόνοιας καθώς αγωνίστηκε για 90 λεπτά τόσο στην αναμέτρηση με την Δόξα Κατοκοπιάς όσο και αυτό κόντρα στον Εθνικό Αχνας.

Οι Στέλιος Πόζογλου και Βασίλης Παπαδόπουλος έχουν πάρει κάποιες συμμετοχές ως αλλαγή στην Καρμιώτισσα, ενώ τη δική του ευκαιρία περιμένει ο Γιάννης Τσολακίδης

Ο Νίκος Μελίσσας αγωνίστηκε στη νίκη της Σπάρτης με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο για τον θεσμό του κυπέλλου.

Τέλος, την έναρξη τω αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους περιμένουν οι Κάκκο, Τσελεπίδης, Κτσιστόπουλος και Παναγιωτίδης που βρίσκονται στον Πανσερραϊκό, αλλά και οι Τοπαλίδης, Μπατάεφ, Ραγκέλοφ, Παντεκίδης και Πατράλης που είναι στον Αιγινιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ